Навів пістолет на водійку: подробиці «розборок» на вулиці у Вінниці

Новини Вінниці / Навів пістолет на водійку: подробиці «розборок» на вулиці у Вінниці

Вдень вінничанин пістолетом погрожував водійці. Інцидент, який стався на вулиці Князів Коріатовичів, дещо незвичний. Не щодня таке трапляється, особливо у місцях, де поруч багато людей. NaПарижі дізнався подробиці ситуації, а точніше версії обох учасників конфлікту про те, що трапилося.

Нагадаємо, 7 лютого озброєний пістолетами, ножами та електрошокером вінничанин погрожував водійці.

Жінка зателефонувала до поліції, на місце прибув екіпаж патрульних. Незабаром правоохоронці знайшли цього чоловіка. Під час поверхневої перевірки у 56-річного громадянина патрульні виявили 4 ножі, 3 предмети, схожі на пістолети, та електрошокер.

У відділі комунікації поліції Вінницькій області пояснили NaПарижі, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.129 КК України (Погроза вбивством). Кримінальне правопорушення карається арештом на строк до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 2 років.

У той же день 56-річного чоловіка відпустили. Справою займаються дозначавачі. Зброя, яку знайшли у вінничанина, не потребує спецдозволів. Її можна купити у магазині. Проте вилучене передано на експертизу.

За словами жінки, незнайомець безпідставно погрожував їй, приставивши пістолет до лобового скла автомобіля. А от чоловік стверджує, що переводив по пішохідному переході літнього батька, автівка жінки була припаркована на «зебрі», що заважало пройти, тому він лише показав пістолет – щоб вплинути на рішення водійки звільнити шлях.

Хто прав, а хто ні, мають розібратися дізнавачі.   

Макс Мельник

10 лютого, 2022