Навідався у справах і поцупив з подвір’я скутер: «мотокрадія» затримали у Вапнярці на Вінниччині

Новини Вінниці / Навідався у справах і поцупив з подвір’я скутер: «мотокрадія» затримали у Вапнярці на Вінниччині

У селищі Вапнярка Томашпільського району на Вінниччині 26 листопада поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці скутера. За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, до правоохоронців із заявою про крадіжку скутера Tiger звернувся 45 – річний житель Вапнярки. Потерпілий розповів, що залишив транспортний засіб на власному подвір’ї з ключами у замку запалювання.

У селищі Вапнярка Томашпільського району на Вінниччині 26 листопада поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці скутера. За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, до правоохоронців із заявою про крадіжку скутера Tiger звернувся 45 – річний житель Вапнярки. Потерпілий розповів, що залишив транспортний засіб на власному подвір’ї  з ключами у замку запалювання.

Поліцейські оперативно встановили підозрюваного. Ним виявився раніше судимий  37 – річний житель села Колоденки Томашпільського району.

«Зловмисник у  вчиненому зізнався та пояснив, що приходив до потерпілого у справах. Повертаючись  додому, побачив на подвір’ї скутер і вирішив заволодіти ним. Поліція перевіряє зловмисника на причетність до аналогічних злочинів», - повідомляють у ГУНП Вінниччини.

Наразі слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння автотранспортом). Чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

27 листопада, 2019