Навесні з аеропорту «Вінниця» можна буде дістатися у Нью-Йорк, Лондон та Париж. Щоправда, з пересадкою в Борисполі

Новини Вінниці / Навесні з аеропорту «Вінниця» можна буде дістатися у Нью-Йорк, Лондон та Париж. Щоправда, з пересадкою в Борисполі

З квітня авіакомпанія «МАУ» має впровадити нові авіарейси, зокрема: Вінниця – Пекін, Вінниця – Нью-Йорк, Вінниця – Дубаї, Вінниця – Бангкок, Вінниця – Париж, Вінниця – Лондон, Вінниця – Рим, Вінниця – Оттава та інші.

З квітня авіакомпанія «МАУ» має впровадити нові авіарейси, зокрема: Вінниця – Пекін, Вінниця – Нью-Йорк, Вінниця – Дубаї, Вінниця – Бангкок, Вінниця – Париж, Вінниця – Лондон, Вінниця – Рим, Вінниця – Оттава та інші. Про це повідомила адміністрація аеропорту «Вінниця».

На сайті компанії Міжнародні авіалінії України навіть вже вказана вартість перельоту. Скажімо, з Вінниці до Нью-Йорка квиток «економ-класу» коштує близько 16 тис. грн, до Лондона – понад 5,4. У столицю Китаю можна буде дістатися за понад 12 тис. грн.

Щоправда, потрапити у згадані міста можна буде лише з пересадкою у Борисполі. Як відомо, у квітні має відкритися щоденний авіарейс Вінниця – Київ. Переліт триватиме менше години. Хоча, якщо сюди додати час на переїзд до летовища, реєстрацію, зліт, посадку, то, можливо, швидким потягом дістатися столиці буде зручніше. Але обирати, як їхати, потягом чи літаком – вирішуватимуть пасажири.

Юрій ЯРМОЩУК

Юрій Ярмощук

25 січня, 2018