Нацагенство не рекомендує нові призначення держслужбовців на Вінниччині – тільки у виняткових випадках

Новини Вінниці / Нацагенство не рекомендує нові призначення держслужбовців на Вінниччині – тільки у виняткових випадках

Держслужбовці з Вінниччині взяли у вебінарі з питань механізму добору на посади державної служби в умовах карантину, порядку здійснення дисциплінарного провадження та інших актуальних питань державної служби.

Держслужбовці з Вінниччині взяли участь у вебінарі з питань механізму добору на посади державної служби в умовах карантину, порядку здійснення дисциплінарного провадження та інших актуальних питань державної служби. Вебінар було проведено Вінницькою ОДА спільно з Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Під час обговорення питання щодо порядку призначення на вакантні посади державної служби на період дії карантину, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 акцентовано увагу на тому, що добір і призначення на вакантні посади державної служби мають здійснюватися у виняткових випадках, пов’язаних із необхідністю виконання завдань і функцій державних органів на період дії карантину», - йдеться в іфномрації.

Між тим, на столичному рівні сьогодні погоджено призначення на посаду першого заступника голови ОДА Наталю Заболотну, яка раніше займала пост заступниці. Відповідно переведено на посаду заступника С.Здітовецького, який з осені 2019-го працює першим заступником.

.

 

Марина Карабай

20 серпня, 2020