Наталію Солейко назвали кандидатом у мери Вінниці від "Батьківщини", але в партії ще "тримають інтригу"

Новини Вінниці / Наталію Солейко назвали кандидатом у мери Вінниці від "Батьківщини", але в партії ще "тримають інтригу"

Ще 20 вересня свою конференцію з висунення кандидатів на місцеві вибори провів Вінницький обласний осередок партії ВО "Батьківщина". Але з прізвищами претендентів там досі тримають інтригу.

Ще 20 вересня свою конференцію з висунення кандидатів на місцеві вибори провів Вінницький обласний осередок партії ВО "Батьківщина". Але з прізвищами претендентів там досі тримають інтригу.

Уже четвертий день жодного повідомлення ні про кандидатів, ні про саму конференцію немає на сторінці обласного осередку партії у Facebook, ні на офіційному партійному сайті. Єдина інформація - публікація у місцевому інтернет-виданні, яке пов'язують із лідером обласної "Батьківщини" нардепом Олегом Мейдичем.   

Журналісти пишуть, що "йдучи у ногу із трендами місцевої політики, "батьківщинівці" обрали оригінальне місце для важливої зустрічі" - залу кінотеатру "Мир". Учасників зібрання телефоном привітала лідерка партії Юлія Тимошенко.

"На посади очільників громад вінницька "Батьківщина" висунула досвідчених, фахових кандидатів, але у партії ще тримають інтригу, їх імена будуть оприлюднені згодом. Те саме стосується і кандидатів у депутати рад всіх рівнів", - зазначає видання Vlasno.info.

Щоправда, дивно, як можна було затвердити список кандидатів, не озвучивши його на конференції, що мала бути відкритою для представників виборчих комісій та журналістів...

Тож "інтрига" не зовсім вдалася, бо представники ГМ ОПОРА, які побували на конференції, повідомили: "було проголошено, що на посаду Вінницького міського голови осередок партії висуває лікаря Наталію Солейко".

Нагадаємо, Наталія Солейко - відома у Вінниці дитяча лікарка, ексдепутатка облради. Нині їй 68 років. Свого часу брала активну участь у партійному житті вінницької "Батьківщини". Двічі, у 2012 та 2014 роках балотувалась до Верховної Ради по виборчому округу №11 у Вінниці, але обидва рази програла Олександру Домбровському.  

Сергій Маламура

23 вересня, 2020