Наслідки нічної атаки «Шахедами»: у Харкові дрони влучили у житлові будинки

Новини Вінниці / Наслідки нічної атаки «Шахедами»: у Харкові дрони влучили у житлові будинки

У ніч на 31 січня росіяни атакували 20-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131». Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено 14 ворожих безпілотників.

Про це повідомляють у Повітряних Силах ЗСУ.

Противник атакував дронами з Приморсько-Ахтарську, Курську та мису Чауда, а трьома балістичними ракетами «Іскандер-М» з Криму та Воронезької області.

БпЛА знищувались у межах Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Харківської областей.

Найбільше пошкоджень внаслідок атаки зазнав Харків. У Слобідському та Салтівському районах є руйнація будинків.  

«У Слобідському районі зафіксовано влучання трьох БпЛА у житловому секторі. Пошкоджено нежитлову будівлю, супермаркет, автомобілі, кафе, у багатоповерхівках вибито вікна. Травмовано чоловіка 85 років. У 46-річної жінки гостра реакція на стрес. Медики надали їм допомогу на місці», - інформують у прокуратурі.

Також відомо, що у Салтівському районі БпЛА влучив на територію приватного будинку.

«Господарі будинку - 58-річний чоловік та його 61-річна дружина отримали гостру реакцію на стрес, від госпіталізації відмовились», - зазначають у відомстві.

Новини Вінниці / Наслідки нічної атаки «Шахедами»: у Харкові дрони влучили у житлові будинкиНовини Вінниці / Наслідки нічної атаки «Шахедами»: у Харкові дрони влучили у житлові будинкиНовини Вінниці / Наслідки нічної атаки «Шахедами»: у Харкові дрони влучили у житлові будинки
Олег Верлан

31 січня, 2024