Наслідки негоди на Вінниччині: у Бершадській громаді затопило будинок, а дерева перекрили дорогу

Новини Вінниці / Наслідки негоди на Вінниччині: у Бершадській громаді затопило будинок, а дерева перекрили дорогу

Ввечері 20 липня Вінниччина опинилася у «полоні» негоди. Через короткочасний дощ зі шквальним вітром ще на ранок залишилися знеструмленими 14 населених пунктів області. Більше за інших постраждала Бершадська та Теплицька громади.

Ввечері 20 липня Вінниччина опинилася у «полоні» негоди. Через короткочасний дощ зі шквальним вітром ще на ранок 21-го залишилися знеструмленими 14 населених пунктів області. Більше за інших постраждала Бершадська та Теплицька громади.

Як зазначають у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, якщо, приміром, у Вінниці підтопило господарчі будівлі на вул. К. Коріатовичів, то з погребу та подвір’я одного з домоволодінь в с. Кошаринці Гайсинського району бершадські рятувальники відкачали 50 куб. м води.

О 17:14 черговий караул ДПРЧ-16 м. Бершадь здійснив виїзд на прибирання дерев з проїжджої частини, що були повалені вітром на автошляху Бершадь - с.Лісниче. Загалом рятувальники розкряжували 8 дерев та відновили рух автотранспорту.

На аналогічний виклик виїжджали цього ж вечора теплицькі рятувальники, поблизу с. Степашки, з проїжджої частини дороги бійці ДСНС прибрали два повалених дерева.

До проведення даних робіт від ДСНС залучалося 14 чоловік особового складу та чотири спецавтомобіля.

Нагадаємо, через зливу у Вінниці вулиці перетворилися на річки, а вантажівки стали амфібіями.

Макс Мельник

21 липня, 2021