Нардеп Арістов від «Слуг народу» захворів на COVID-19, симптоми легкі

Новини Вінниці / Нардеп Арістов від «Слуг народу» захворів на COVID-19, симптоми легкі

Народний депутат, голова парламентського комітету з питань бюджету Юрій Арістов від партії "Слуги народу", яку на Вінниччині підтримала переважна більшість виборців, захворів на коронавірус. Епідеміологічна служба з'ясовує коло його контактів. 

Голова парламентського комітету з питань бюджету Юрій Арістов, нардеп від партії «Слуга народу», яку на Вінниччині підтримала переважна більшість виборців, захворів на коронавірус. Епідеміологічна служба з'ясовує коло його контактів. 

Про хворобу колеги депутата повідомив у своєму Telegram нардеп з фракції «Євросолідарність» Олексій Гончаренко.

«Голова бюджетного комітету депутат Арістов (Слуга народу) захворів Covid-19», - йдеться в його дописі.


Заступник голови фракції «Слуга народу»  - Євгенія Кравчук підтвердила інформацію, вона також повідомила, що "симптоми легкі".

Нагадаємо, що за останні кілька днів днів у Верховній Раді ПЛР-тести провели у 87 осіб, 57 з яких народні депутати. Перевірку  в парламенті влаштували, після того, як дізнались про хворобу народного депутата з Вінниччини Олега Мейдича.

Серед «партії» перевірених хворих на COVID-19 не знайшли. Тож кілька днів усе було спокійно, і ось знову сумна звістка - захворів ще один депутат.Тож наразі невідомо, чи відтермінують вже перенесене на 2 червня  пленарне засідання, чи депутати усе ж таки зможуть зібратися.

Нагадаємо, що на минулих вихідних спікер Дмитро Разумков повідомив, що всі депутати Верховної Ради, які заразилися коронавірусів (їх було приблизно 10), уже вилікувалися. 
 

 


 

Марина Карабай

23 травня, 2020