Нападник бив ногами охоронця магазину, поки той не втратив свідомість: поліція Вінниччини відшукала дует нелюдів

Новини Вінниці / Нападник бив ногами охоронця магазину, поки той не втратив свідомість: поліція Вінниччини відшукала дует нелюдів

У Липовці Вінницької області двоє нападників в масках близько 20 години 31 січня проникли до місцевого меблевого магазину. Вони по-звірячому побили охоронця і винесли з приміщення 25 тисяч гривень та ноутбук.

Як зазначають у відділі комунікації поліції Вінницької області, у потерпілого охоронця зловмисники відібрали мобільний телефон. Через отримані травми чоловік до ранку пролежав у магазині. Лише наступного дня він прийшов до тями та зумів дістатись лікарні, де розповів, що сталося. Про напад медики повідомили поліцію.

Як з’ясувалося, поки один з нападників нещадно бив людину ногами, інший забирав усе, що побачив у касі та поруч.  

Охоронник зумів описати підозрюваних, відтак це допомогло їх швидко встановити. Вже за кілька годин одного з них затримали на вулиці Липовця. Він ніс ноутбук, щоб продати. Його подільника знайшли за місцем проживання в одному з сіл територіальної громади.

Підозрювані віком 37 та 41, місцеві жителі. Один з них раніше засуджений за крадіжки, щодо іншого кримінальні провадження за вченення грабежу та крадіжок перебувають на розгляді в суді.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст.187 (розбій). Їм загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Слідство скерувало до суду клопотання про  взяття підозрюваних під варту на період досудового розслідування.

Макс Мельник

1 лютого, 2022