Напад у під’їзді: у Вінниці затримали рецидивіста, який з’ясовував стосунки і пограбував неприятеля

Новини Вінниці / Напад у під’їзді: у Вінниці затримали рецидивіста, який з’ясовував стосунки і пограбував неприятеля

У Вінниці 6 вересня правоохоронці відділу поліції № 1 спільно з поліцейськими батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» затримали підозрюваного у нападі та пограбуванні містянину у під’їзді багатоповерхівки по вулиці Короленка, поруч з Центральним ринком.

Як зазначають у відділі комунікації поліції Вінницької області, 42-річний вінничанин звернувся із заявою близько 23 години. Чоловік розповів, що на ґрунті тривалих неприязних стосунків між знайомим виникла бійка, в ході якої нападник, застосувавши силу, вихопив з рук потерпілого барсетку. Таким чином, внаслідок конфлікту у під’їзді будинку опонент відібрав у нього особисті речі.

На місце події одразу виїхали спецпризначенці та працівники територіального підрозділу поліції. Протягом години вони встановили особу та затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 35-річний житель Вінниці.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 10 років ув’язнення.

Макс Мельник

7 вересня, 2022