Найкраще і ще невидане! Чим у суботу «Піккардійська Терція» буде дивувати вінничан?

Новини Вінниці / Найкраще і ще невидане! Чим у суботу «Піккардійська Терція» буде дивувати вінничан?

Вже за кілька днів до Вінниці завітає знаменита вокальна формація і справжні улюбленці вінницької публіки – «Піккардійська Терція».

Концерт славетної вокальної формації у суботу, 25 грудня, о 20.00 розпочнеться у театрі імені Садовського.

Вінницьким глядачам «піккардійці» презентують свою нову концертну програму «Сад ангельських пісень», у рамках якої виконають все найкраще, що створили за 29 років на сцені: «Пустельник», «Старенький трамвай», «Берег ріки», «Шаляла», а також потішать багатьма сюрпризами, від яких серце кожного глядача наповниться особливим теплом і радістю.

- Буде як завжди тепло, комфортно і по-домашньому! Чекаємо зустрічі, Вінниця! – обіцяють музиканти у своєму відеозверненні, яке записали спеціально для вінничан.

«Піккардійська Терція» – унікальний колектив, на піснях якого виросло не одне покоління українців!

За майже три десятиріччя стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання музичної легенди України, а його учасники стали визнаними метрами акапельного співу.

Датою народження формації вважається 24 вересня 1992 року, коли у Львові відбувся перший публічний виступ «Піккардійської Терції». Відтоді українські «соловейки» везли свою пісню всюди, де їх чекали: у мегаполіси, і в районні центри, за океан і в країни Азії.

Географія виступів формації вражаюча: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Австрія, Канада, США, Великобританія, Бельгія, Швейцарія і навіть Сингапур!

Завоювавши чимало нагород на багатьох фестивалях, а також Національну премію України імені Тараса Шевченка, «Піккардійська Терція» випустили 15 альбомів та збірок і загалом у репертуарі мають понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н-рол, блюз.

На 95 відсотків це – україномовний репертуар. Хоча у пісенному активі секстету є пісні 12-ма(!) мовами.

Від початку 2021 року «Піккардійська Терція» концертували містами України із месседжем «Карантин – явище тимчасове, а музика – вічна». І всі, хто прийдуть на концерт у суботу, цю істину відчують сповна!

-  За останні два роки нам так бракувало живих зустрічей… За цей період «турбулентних» умов ми дуже скучили за нашими слухачами. Тому кожна нагода побачитися наживо – безцінна. Тим паче, у нашому віці, коли кожен новий рік на сцені – не просто досягнення, а й велика радість, – розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. - Відтак, окрім хітів, на концерті у Вінниці ми пригадаємо наші перші кроки на сцені, а це народні пісні «Туман яром» та «Горіла сосна». Презентуємо іще невидане – «Наче зграї птиць» Володимира Івасюка та «Львів» Лесика Дацюка. А також те, що не так часто виконуємо, – «Сядеш у поїзд», «Очі відьми»… Одне слово, постараємося створити справжній «Сад ангельських пісень»!

Приходьте у суботу, 25 грудня, о 20.00 у театр імені Садовського насолодитися особливою атмосферою і улюбленими піснями «Піккардійської Терції» та зарядитися добром і позитивом на прийдешній рік!

Квитки на концерт можна придбати на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua.

Зверніть увагу: саме на цих сайтах ви маєте можливість замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді», Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, «Універмазі», креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх) і тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

admin

22 грудня, 2021