Найближчим часом Вінниччину очікують декілька змін погоди

Новини Вінниці / Найближчим часом Вінниччину очікують декілька змін погоди

Після невеличкого вчорашнього снігу вінничани відчули «присмак» зими. Проте сніг моментально танув, а синоптики переконані у тому, що на Вінниччину чекає потепління. Вже наприкінці цього тижня. Потім знову зниження температури. А далі підвищення. Температурні гойдалки, простіше кажучи…

Так, за інформацією Укргідрометцентру, вночі «мінусова» температура зберігатиметься до п’ятниці. Надалі потеплішає – вдень до +11. Принаймні стільки обіцяють синоптики у суботу, 27 листопада.

Портал Sinoptik не дає настільки оптимістичних прогнозів. Суботній максимум - +8. А далі поступове зниження температури і мороз уночі на початку наступного тижня. Найближчі вихідні ще порадують теплом.

За прогнозом Gismeteo, протягом найближчих 10 діб можливі дощі, найбільш потужні 29 листопада. Після поступового зростання температури, з вівторка знову очікується похолодання. Мокрий сніг сипатиме з 30 листопада, а от у перші грудневі дні можлива ожеледиця на дорогах.

Прогноз від Meteorolog більш «сприятливий». Вінничан очікують теплі дощики у суботу, а з початку наступного тижня нетривале зниження температури. Морози швидко минуть…

Олеся Рудницька

24 листопада, 2021