Найбільший боржник Вінниці завинив 285 тисяч гривень за гарячу воду та тепло

Новини Вінниці / Найбільший боржник Вінниці завинив 285 тисяч гривень за гарячу воду та тепло

Майже 130 мільйонів гривень заборгували споживачі Вінниці комунальному підприємству «Вінницяміськтеплоенерго» за тепло та гарячу воду. Порівняно з минулим роком сума боргу зросла вдвічі. Боргують від кількох сотень до 20 тисяч вінничан. Як повідомили у прес-службі підприємства зазначають, що найбільший боржник не сплатив за спожиті послуги 285 тисяч гривень.

Майже 130 мільйонів гривень заборгували споживачі Вінниці комунальному підприємству «Вінницяміськтеплоенерго» за тепло та гарячу воду. Порівняно з минулим роком сума боргу зросла вдвічі. Загалом, боргують до 20 тисяч вінничан. У прес-службі підприємства зазначають, що найбільший боржник не сплатив за спожиті послуги 285 тисяч гривень.

Через борги «Вінницяміськтеплоенерго» не може розрахуватися з НАК «Нафтогаз України» за спожитий природний газ.

«Зараз рівень розрахунку недостатній – 86%, а повинен бути на рівні 90%(Постанова КМУ  від 19 жовтня 2018 року №867). Закликаємо споживачів не нехтувати законодавством, бути відповідальними і сплачувати за спожите вчасно до 20 числа щомісяця! Інакше можете потрапити під санкції. Це стосується і отримувачів субсидій», - зазначили у «Вінницяміськтеплоенерго».

Саша Григоровська

28 березня, 2019