Найбільш небезпечним є вечір вівторка. На Вінниччині з перший місяць року зафіксовано 269 ДТП, в яких загинуло п’ятеро людей

Новини Вінниці / Найбільш небезпечним є вечір вівторка. На Вінниччині з перший місяць року зафіксовано 269 ДТП, в яких загинуло п’ятеро людей

У січні 2023 року на території Вінницької області сталось 269 аварій. Зареєстровано 34 випадки з потерпілими. Внаслідок аварій травмовано 43 людини, ще 5 людей загинуло.

Про це йдеться у звіті поліції Вінницької області.

Найпоширенішими причинами аварій є перевищення безпечної швидкості, недотримання дистанції, порушення правил маневрування та проїзду перехресть.

Значну кількість ДТП за січень з потерпілими зафіксовано у вівторок близько 18.00.

«Шановні водії та інші учасники дорожнього руху! У зв’язку з погіршенням погодних умов, закликаємо вас бути уважними та обережними на автошляхах, дотримуватись правил дорожнього руху, безпечної дистанції та швидкості.

Подбайте про власну безпеку та безпеку дітей, прикріпляйте до одягу світловідбивальні елементи, адже за умов обмеження освітлення вулиць, водіям важко помітити пішоходів у темну пору доби», - звертаються правоохоронці.

Макс Мельник

7 лютого, 2023