Нагвардійці з Вінниччини вручили продуктові набори ветеранам

Новини Вінниці / Нагвардійці з Вінниччини вручили продуктові набори ветеранам

Нагвардійці з Вінниччини згадали про людей похилого віку та ветеранів

Нагвардійці з Вінниччини згадали про людей похилого віку та ветеранів. Військові з частини, що дислокується в Калинівці, привітали ветеранів он-лайн, а ось їх вінницькі колеги завітали до ветеранів особисто.

"Шановні ветерани та люди поважного віку! 1 жовтня – День добра і пошани людей старшого покоління. В усьому світі цей день відзначається як Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні - це також і День ветерана.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей– це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Низький уклін Вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все що Ви зробили для своїх нащадків.

Бажаю Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!", - йдеться на сторінці спільноти Військова частина 3028 НГУ в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляють у Facebook нацгвардійці з частини 3008 вони разом з представником ветеранської організації полковником у відставці Леонідом Данюком завітали до ветеранів, поспілкувалися з ними, привітали зі святом від командування Західного територіального управління, військової частини та Асоціації ветеранів Національної гвардії України, вручили відзнаки командира військової частини та продуктові набори, побажало ще багато довгих років життя.

Новини Вінниці / Нагвардійці з Вінниччини вручили продуктові набори ветеранамНовини Вінниці / Нагвардійці з Вінниччини вручили продуктові набори ветеранамНовини Вінниці / Нагвардійці з Вінниччини вручили продуктові набори ветеранам