«Наче на повній швидкості хтось рвонув стоп-кран»  - ексвінничанин про пандемію у Європі

Новини Вінниці / «Наче на повній швидкості хтось рвонув стоп-кран»  - ексвінничанин про пандемію у Європі

Михайло Шапошніков, музикант з Вінниці, який вже довгий час живе у Європі поділився враженнями від того, що нині відбувається  в «епіцентрі пандемії». Колишній вінничанин розповідає про зустріч, яку він не міг скасувати і про те, яким буде світ після «паузи».

Михайло Шапошніков, музикант з Вінниці, який вже довгий час живе у Європі, поділився враженнями від того, що нині відбувається в «епіцентрі пандемії» - в Іспанії. Колишній вінничанин розповідає про зустріч, яку він не міг скасувати і про те, яким буде світ після «паузи».

Про це чоловік написав на сторінці спільноти «Скулежка» в соціальній мережі FB

«Тиждень, на якій була визнана пандемія, а її епіцентром стала Європа, ми провели в Мадриді.

Серед давно призначених зустрічей була та, яку скасовувати ми не могли - з Федеріко Майор, автором «Попередження людству» і Хартії Землі.

І ми бачили небувалу Європу, яку ніхто не бачив ніколи раніше. Зупинену на повній швидкості.

Було відчуття, що ти йдеш по сонячної весняної підводному човні, а за тобою падають, наглухо закрився, герметичні перебирання - державні кордони, соціальні зв'язки, кафе, театри, парки, школи, тераси, офіси, аеропорти ... складається, згортається, цивілізація колапсує... Все те, з чого складалося звичне налагоджене життя, перестало існувати. Тимчасово? Стенд-бай. Людство, поставлене на паузу. Наче на повній швидкості хтось рвонув стоп-кран», - йдеться в дописі ексвінничанина.


 

Марина Карабай

18 березня, 2020