На Жмеринщині четверо юнаків розібрали залізничну колію

Новини Вінниці / На Жмеринщині четверо юнаків розібрали залізничну колію

На Жмеринщині четверо юнаків розібрали залізничну колію. Розібрали для того, щоб заробити, здавши конструктивні елементи у пункт прийому металобрухту. По цій колії, на щастя, не курсували пасажирські потяги, бо це могло б закінчитися масштабною катастрофою з багатьма людськими жертвами.

Розібрали для того, щоб заробити, здавши конструктивні елементи у пункт прийому металобрухту. По цій колії, на щастя, не курсували пасажирські потяги, бо це могло б закінчитися масштабною катастрофою з багатьма людськими жертвами. 

Розукомплектували вони під'їзну колію, що веде до одного з тамтешніх підприємств. Його керівник й виявив факт крадіжки та відразу повідомив про це поліцію.
Упіймали цих спритників, як то кажуть, «на гарячому». З місця злочину вони, завантаживши у багажник поцуплений метал, збиралися утекти на легковику Audi.

Як з'ясувалося, заробити у такий спосіб хотіли четверо молодих місцевих мешканців, наймолодшому з них виповнилося лише 16 років, найстаршому – 22. 
У відділку поліції ці хлопці розповіли, що поцупили метал, бо бракувало грошей на власні потреби й розваги.

Тепер їм доведеться відповідати перед законом: їх чекає суд та покарання. Як зазначили у відділі комунікацій поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена за попередньою змовою групою осіб). Підозрюваним «світить» до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв   NaПарижі, мешканець містечка Бар на місцевому цвинтарі поцупив огорожу та планував здати її у пункт прийому металобрухту.


 

Юрій Ярмощук

26 жовтня, 2018