На згадку: у звільненій Балаклії знайшли запасний командний пункт росіян з великим арсеналом боєприпасів

Новини Вінниці / На згадку: у звільненій Балаклії знайшли запасний командний пункт росіян з великим арсеналом боєприпасів

На околиці звільненого у вересні міста Балаклія, що у Харківській області, співробітники Державного бюро розслідувань виявили запасний командний пункт армії РФ з великим арсеналом боєприпасів та техніки. Його окупанти обладнали у підвалі одного з будинків.

Про це повідомляє пресцентр ДБР.

«Під час стабілізаційних заходів на звільнених територіях працівники ДБР також виявляють й цікаві знахідки. Зокрема, на околиці Балаклії знайшли запасний командний пункт військових РФ. Його відповідним чином окупанти обладнали в одному з будинків», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з-поміж іншого окупанти стягнули до пункту цілий арсенал боєприпасів, який сховали у ретельно замаскованому підвалі. Зокрема, було вилучено десятки ящиків з боєприпасами серед яких постріли для гармат та танків різних калібрів, міни, гранати, метальні порохові заряди. Також у підвалі був і запас харчів, які окупанти вилучали у місцевих мешканців. Крім того, ДБР знайшло дві бойові машини піхоти з боєкомплектами. 

«Вилучені боєприпаси та техніку ДБР передало підрозділам ЗСУ. Тепер російські снаряди пострілами повернуться до рашистів», – зазначили у пресцентрі ДБР.

Новини Вінниці / На згадку: у звільненій Балаклії знайшли запасний командний пункт росіян з великим арсеналом боєприпасівНовини Вінниці / На згадку: у звільненій Балаклії знайшли запасний командний пункт росіян з великим арсеналом боєприпасівНовини Вінниці / На згадку: у звільненій Балаклії знайшли запасний командний пункт росіян з великим арсеналом боєприпасів
Олег Верлан

19 вересня, 2022