На закритті Головної ялинки Вінниці буде театр вогню Fiery Dream та фінал караоке-шоу «Зірка на ялинці»

Новини Вінниці / На закритті Головної ялинки Вінниці буде театр вогню Fiery Dream та фінал караоке-шоу «Зірка на ялинці»

Ввечері 14 січня у Центральному парку ім. М. Леонтовича розпочнеться церемонія закриття Головної ялинки громади. На гостей свята чекатиме фінал караоке-шоу «Зірка на ялинці» та виступи музичних гуртів, а також театру вогню Fiery Dream. Організатори заходу нагадують вінничанам про необхідність дотримуватись дистанції, щоб вберегти себе і своїх близьких від коронавірусу.

Близько місяця у Центральному парку відбувалися новорічні заходи. Вінничани відвідували святкові концерти, фольклорні шоу, брали участь у конкурсах та розвагах. 14 січня святкування завершуються, тож жителів та гостей міста запрошують на закриття Головної ялинки.

Як розповів директор департаменту культури міськради Максим Філанчук, дійство розпочнеться о 18:00 з фіналу караоке-шоу «Зірка на ялинці». О 19:00 виступить місцева співачка Даріна Красновецька, яка представляла Україну на «Дитячому Євробаченні» та була учасницею проєкту «Голос діти».

О 19:40 розпочне свій виступ театр вогню Fiery Dream. Потім на сцену вийде відомий гурт «Не лізь, бо вб’є». Згодом присутніх знову порадує театр вогню. А о 21:10 - вінницький гурт «Pulsar». Урочисте вимкнення ялинки відбудеться о 22:00.