На виїзді з Вінниці в бік Немирова ремонтують розв’язку. Дорожники повідомили, що мають зробити (ФОТО)

Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці в бік Немирова ремонтують розв’язку. Дорожники повідомили, що мають зробити (ФОТО)

На виїзді з Вінниці в бік Немирова триває капітальний ремонт транспортної розв’язки. У службі автомобільних доріг області кажуть, що цю ділянку побудовано ще наприкінці 1970-х років. Із тих пір її не ремонтували.

На виїзді з Вінниці в бік Немирова триває капітальний ремонт транспортної розв’язки. У Службі автомобільних доріг Вінницької області кажуть, що цю ділянку побудовано ще наприкінці 1970-х років. Із тих пір її не ремонтували.

За інформацією дорожників, цього року там планується на 7 метрів розширити проїжджу частину, відремонтувати опори та прогонову будову. При цьому додатково буде встановлено 10 опор. А існуючі залізобетонні конструкції відремонтують за допомогою сучасних технологій та матеріалів.   

Буде також влаштовано освітлення, нове транспортне огородження, поставлено нові дорожні знаки, на під’їздах постелять нове покриття.

Орієнтовно роботи обіцяють завершити наприкінці року.

У Службі автодоріг області просять водіїв бути уважними, дотримуватись швидкісного режиму та зважати на зміни у схемі руху.

Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці в бік Немирова ремонтують розв’язку. Дорожники повідомили, що мають зробити (ФОТО)Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці в бік Немирова ремонтують розв’язку. Дорожники повідомили, що мають зробити (ФОТО)Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці в бік Немирова ремонтують розв’язку. Дорожники повідомили, що мають зробити (ФОТО)Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці в бік Немирова ремонтують розв’язку. Дорожники повідомили, що мають зробити (ФОТО)Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці в бік Немирова ремонтують розв’язку. Дорожники повідомили, що мають зробити (ФОТО)
Сергій Маламура

16 серпня, 2019