На виїзді з Вінниці "КІА" врізалась у вказівник: водій уникав зіткнення чи був неуважним? (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці "КІА" врізалась у вказівник: водій уникав зіткнення чи був неуважним? (ФОТО, ВІДЕО)

У Вінниці на перехресті Хмельницького шосе з кільцевою дорогою сьогодні близько 9-ї години сталася автопригода, внаслідок якої пошкодженими залишись автомобіль "КІА" та дорожній вказівник.

У Вінниці на перехресті Хмельницького шосе з кільцевою дорогою сьогодні близько 9-ї години сталася автопригода, внаслідок якої пошкодженими залишись автомобіль "КІА" та дорожній вказівник.       

Як повідомляє з місця події журналіст Роман Ковальський, водій легковика уникав зіткнення з іншим авто, яке виїхало від ТЦ "Метро" із порушенням правил, і врізався у дорожній вказівник.

"Всі живі... На місці працює поліція. Авто пошкоджене в районі бампера. Вказівник на Кропивницький і Житомир ледь тримається на пошкодженій опорі. Ремонт цього вказівника буде коштувати дорожче ніж "КІА", - пише Р.Ковальський.

Водночас патрульні, які прибули на місце події, склали протокол на водія "КІА" за ст. 124 КУпАП - за порушення правил дорожнього руху.

"ДТП сталася через те, що водій був неуважним, не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної швидкості руху", - розповіла NаПарижі речниця патрульної поліції Вінницької області Тетяна Плахотнюк.

За її словами, коли прибули патрульні, іншого авто на місці ДТП не було.  

Фото й відео Романа Ковальського

Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці "КІА" врізалась у вказівник: водій уникав зіткнення чи був неуважним? (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці "КІА" врізалась у вказівник: водій уникав зіткнення чи був неуважним? (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці "КІА" врізалась у вказівник: водій уникав зіткнення чи був неуважним? (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На виїзді з Вінниці "КІА" врізалась у вказівник: водій уникав зіткнення чи був неуважним? (ФОТО, ВІДЕО)