На виборах ректора медуніверситету також переміг нинішній його очільник

Новини Вінниці / На виборах ректора медуніверситету також переміг нинішній його очільник

Оприлюднені результати виборів ректора Вінницького медичного університету ім. М. Пирогова, що відбулися 20 грудня. На відміну від аналогічних виборів у Донецькому університеті, де на посаду ректора було двоє конкурентів, у медичному виші був лише один претендент – Василь Мороз. Можливо через те, що інші розуміли: посісти цю престижну посаду в них немає шансів.

Оприлюднені результати й виборів ректора Вінницького медичного університету ім. М. Пирогова, що відбулися 20 грудня. На відміну від аналогічних виборів у Донецькому університеті, де на посаду ректора було двоє конкурентів, у медичному виші був лише один претендент – Василь Мороз. Можливо через те, що інші розуміли: потрапити у престижне крісло в них немає шансів.

У цьому переконали й результати голосування: за В. Мороза проголосували 1316 з 1355 виборців, тобто – понад 97%.До речі, медуніверситет він очолює з 1994 року. А народився у 1942 році на Вінниччині – у селі Озеро, що на Немирівщині. У нього багато наукових відзнак й державних нагород, зокрема, у 2003 році йому присвоєно звання Герой України.

Юрій ЯРМОЩУК