На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»

Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»

Для робітників Вінницького олієжиркомбінату вже не в новинку приймати участь у конкурсі, де кожен може проявити свій особистий талант у будь-якому вигляді – картинах, деревообробці, вишивці, бісероплетінні, створенні ростових квітів, тощо. За кожне призове місце переможцям вручаються не лише грамоти, а й грошова винагорода, як стимул для усіх інших не соромитись своїх вмінь. Щороку підсумки конкурсу оголошують наприкінці грудня. І з кожних роком збільшується кількість учасників, адже долучаються нові майстри різного віку.

Для робітників Вінницького олієжиркомбінату вже не в новинку приймати участь у конкурсі, де кожен може проявити свій особистий талант у будь-якому вигляді – картинах, деревообробці, вишивці, бісероплетінні, створенні ростових квітів, тощо. За кожне призове місце переможцям вручаються не лише грамоти, а й грошова винагорода, як стимул для усіх інших не соромитись своїх вмінь. Щороку підсумки конкурсу оголошують наприкінці грудня. І з кожних роком збільшується кількість учасників, адже долучаються нові майстри різного віку.  

У приміщені актового залу заводу 23 грудня конкурсна комісія з керівництва заводу - депутата Вінницької облради, голови правління ПрАТ «Вінницький олієжиркомбінат» Дмитра Чаленка і його колеги з міськради, очільниці ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ  Вінниця» та фінансової директорки ViOil Алли Власюк, а також заслуженого художника України Володимира Козюка, провели п’яту, ювілейну, церемонію по нагородженню авторів найкращих hand-made виробів.

Відомо, що цього року склад учасників розширився – приймали участь не лише робітники заводу та їх малеча, а й вихованці ДНЗ №6, ДНЗ №17 та ДНЗ №18, а також підопічні ГО «ДІА діти». Тому переможців  було поділено на дві категорії : дорослі та малюки.

Отже, почесне третє місце серед дітей отримала вихованиця ДНЗ №18 Людмила Ільницька за роботу «Новорічний букет».

Друге місце дісталось Макару Гевличу,  підопічному ГО «ДІА діти», за картину олією на полотні «Настрій», та вихованцю ДЗН №17 Бондаренку Вадиму за роботу «Зимова красуня прибралась до свята».

Переможцем стала робота «Ялинковий hand-made» дошкільного навчального закладу №6.

Серед дорослих нагороди отримали знані майстри. Третє місце у слюсара-ремонтника ОС2 ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат» Олександра Цісара, який представив роботу «Петриківський розпис на виробах з дерева».

Друге місце розділили бухгалтерка Промислової групи VIOIL Оксана Симоненко – авторка картини вишитої хрестиком «Чарівник»-  та начальник господарської групи ПрАТ «Чернівецький олієжиркомбінат» Ірина Осадчук, яка надала на конкурс вишиту бісером картину «Золота Осінь».

Почесне перше місце отримала прибиральниця службових приміщень ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат» Катерина Лічишина. Журі вразила її вишита бісером картина «Снігурі».

Перемогу у номінації «Приз глядацьких симпатій» дістався лаборантці хімічного аналізу ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат» Інні Кучеренко за ростові квіти «Соняшники».

За сталою традицією перед нагородженням переможців конкурсу талантів перед колективом підприємства виступили юні артисти із творчого колективу Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок».     

Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»Новини Вінниці / На Вінницькому олієжиркомбінаті обрали переможців конкурсу «ViOil відкриває таланти»
Ірина Заіковата

24 грудня, 2019