На Вінниччини від винуватця ДТП вимагають поновити автобусну зупинку, створену за кошти козаків-активістів

Новини Вінниці / На Вінниччини від винуватця ДТП вимагають поновити автобусну зупинку, створену за кошти козаків-активістів

На Вінниччині водій не впоравшись із керування в'їхав у зупинку та фактично зрівняв її з землею. Кажуть, що чоловік був напідпитку, його врятували працівники АЗС, водія вчасно витягнули з автівки. Зупинка ж згоріла вщент. Громадські активісти, які встановлювали її вимагають, щоб винуватець цієї ДТП власним коштом поновив зупинку.

На Вінниччині водій, не впоравшись із керуванням, в'їхав у зупинку та фактично зрівняв її з землею. Кажуть, що чоловік був напідпитку, його врятували працівники АЗС, коли вчасно витягнули з автівки. Зупинка ж згоріла вщент. Громадські активісти, які встановлювали її вимагають, аби винуватець цієї ДТП власним коштом поновив зупинку.

Про це повідомляє Жмеринка.City.

«Шість років тому представники громадської організації «Окремий гетьманський полк імені Івана Сірка» побудували автобусну зупинку на вимогу жмеринчан за власним ескізом.

Зручна лавочка із накриттям, дерев'яний вказівник та назва із справжньою козацькою шаблею – такою зупинка виглядала до дорожньо-транспортної пригоди. Сьогодні ж на її місці можна знайти залишки від фар автомобіля, а також зім'яту металево-дерев'яну конструкцію», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що зупинка була встановлена біля скверу, в якому встановлено пам'ятник воїнам-автомобілістам. Щороку козаки приводять благоустрій території скверу, власне і встановлення зупинки свого часу відбулося саме рамках цих волонтерських заходів.

Нині ж козаки вимагають, щоб водій відновив автобусну зупинку у первісному вигляді. Вони звернулись місцевого відділу поліції та виконкому міської ради з проханням взяти питання на контроль.

Один із очевидців аварії, представник козацького полку Микола розповів, що водій Fiat Ducato перебував в алкогольному стані, і на швидкості в'їхав у зупинку.

Новини Вінниці / На Вінниччини від винуватця ДТП вимагають поновити автобусну зупинку, створену за кошти козаків-активістівНовини Вінниці / На Вінниччини від винуватця ДТП вимагають поновити автобусну зупинку, створену за кошти козаків-активістівНовини Вінниці / На Вінниччини від винуватця ДТП вимагають поновити автобусну зупинку, створену за кошти козаків-активістів
Марина Карабай

26 листопада, 2020