На Вінниччини священники ПЦУ передали благодійну допомогу дітям та людям похилого віку

Новини Вінниці / На Вінниччини священники ПЦУ передали благодійну допомогу дітям та людям похилого віку

Священники ПЦУ передали благодійну допомогу дітям, які знаходяться на лікуванні, та людям похилого віку в інтернат. Майже дві тонни молочних продуктів були доставлені у Вінницьку обласну клінічну психоневрологічну лікарню ім. акад. О.І. Ющенка, для дітей, що перебувають у Вінницькому обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, а також для мешканців Тиврівського обласного будинку-інтернату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.

Священники ПЦУ передали благодійну допомогу дітям, які знаходяться на лікуванні, та людям похилого віку в інтернат. Майже дві тонни молочних продуктів були доставлені у Вінницьку обласну клінічну психоневрологічну лікарню ім. акад. О.І. Ющенка, для малечі, що перебуває у Вінницькому обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, а також для мешканців Тиврівського обласного будинку-інтернату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.

Про це повідомляє пресслужба Вінницько-Барської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ)

«З благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона священники Анатолій Аксанюк та В’ячеслав Буданевич передали благодійну допомогу продуктами харчування медичним та соціальним закладам», - йдеться в інформації.