На Вінниччини грибника-інваліда з ями витягали рятувальники

Новини Вінниці / На Вінниччини грибника-інваліда з ями витягали рятувальники

На Вінниччині чоловік збирав гриби та впав у канаву. Грибника розшукав його старенький батько, але самостійно допомогти йому не зміг, довелося викликати надзвичайників.

На Вінниччині чоловік збирав гриби та впав у канаву. Грибника розшукав його старенький батько, але самостійно допомогти сину не зміг, довелося викликати надзвичайників.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«17 червня о 08:03 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від 82-річного жителя с.Степанівка Теплицького району про те, що його 59-річний син, інвалід І групи, збираючи гриби за межами села, впав у канаву», - йдеться в інформації.

Прибувши на місце події, бійці ДПРЧ-22 надали допомогу чоловікові. На щастя, він під час падіння не постраждав. До проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося 4 чоловіки особового складу.

Новини Вінниці / На Вінниччини грибника-інваліда з ями витягали рятувальникиНовини Вінниці / На Вінниччини грибника-інваліда з ями витягали рятувальникиНовини Вінниці / На Вінниччини грибника-інваліда з ями витягали рятувальники
Марина Карабай

17 червня, 2020