На Вінниччину чекає мокрий сніг і температурні «гойдалки»

Новини Вінниці / На Вінниччину чекає мокрий сніг і температурні «гойдалки»

Початок грудня у цьому році нагадав, якою має бути зима. На Вінниччині побачили сніг, який танув, і нічні морози. За прогнозами синоптиків, найближчими днями очікується температурні «гойдалки», коли вночі стабільно буде «мінус», а вдень нібито і кілька градусів вище нульової відмітки, але з вітерцем та мокрим снігом.

За даними Укргідрометцентру, початок наступного тижня обіцяє бути «мокрим». Сніжитиме як вночі, так і вдень. Нічна температура до -3 забезпечить ожеледицю на дорогах, а денна до +6 з опадами дозволить снігу та кризі танути.

Портал Sinoptik прогнозує сніг протягом робочого тижня зі збереженням похмурої погоди і надалі. Найхолодніше буде у середу-четвер, коли нічна температура сягатиме -6, а денна двох градусів нижче нуля. Наприкінці тижня температурні «гойдалки» уповільняться, буде трохи тепліше – від 0 до +4 градусів.

За прогнозом порталу Gismeteo, саме п’ятниця, 10 грудня, коли температура підвищиться до +6, буде найтеплішим днем наступного тижня. Проте мокрий сніг з дощем триватиме весь тиждень, а щоночі слід очікувати «мінус».

Схожу температуру прогнозують до кінця місяця. Вночі переважно буде невеличний мороз, а вдень – трохи «вище нуля». Сніг падатиме чи не щодня, і має танути. Сонячні дні у грудні будуть, аде інколи…

Олеся Рудницька

5 грудня, 2021