На Вінниччині зник молодий хлопець – з військової частини виїхав, а додому так і не добрався

Новини Вінниці / На Вінниччині зник молодий хлопець – з військової частини виїхав, а додому так і не добрався

Солдат-строковик з Вінниччині, який днями був звільнений у запас з арсеналу в Калинівці, зник по дорозі додому – до села Флоріанівка, що в Козятинському районі. Друзі чекали Артура увечері 7 квітня, але хлопець так і не з‘явився в селі. Рідні почали бити на сполох. До розшуку долучилась односельчани.

Солдат-строковик з Вінниччині, який днями був звільнений у запас з арсеналу в Калинівці, зник по дорозі додому – до села Флоріанівка, що в Козятинському районі. Друзі чекали Артура увечері 7 квітня, але хлопець так і не з‘явився в селі. Рідні почали бити на сполох. До розшуку долучилась односельчани та громадські активісти. Вони звинувачують військових в тому, що не передали солдата «в руки батькам», як це передбачається в умовах карантину, коли не працює громадський транспорт. Батьки вже звернулися із заявою про розшук у поліцію. 

На сьогодні відомо, що речі юнака знайшли в місті Козятині біля ставка, а водолази шукають тіло потопельника.

В службі надзвичайних ситуацій інформацію підтверджують.

«Справді, ведуться пошуки тіла у ставку в місті Козятин. Але кого саме мають дістати водолази, такою інформацією ми не володіємо. Це можуть знати в поліції», - зазначив речник обласного ГУ ДСНС Олександр Кутовий.   

Звичайно, що в селі сподіваються на краще. Тож вчителька сільської школи Алла Кіпр на своїй сторінці в соціальні мережі FB просить про допомогу:

«При загадкових обставинах зник колишній учень Флоріанівського ЗНВК Тронц Артур Олександрович. Прошу всіх, хто бачив або знає його місце перебування на даний момент дзвонити на мій номер телефону - 0680462757. Артуре, на тебе чекають рідні, дай про себе знати».

За словами жінки, Артура ніби підвіз до Козятина товариш по службі, а далі хлопець взяв таксі. За іншою версією строковик не добрався до Козятина. Також відомо, що односельці створили «мобільну групу» та шукають хлопця.

NaПарижі писав, що жінку з міста Хмельницький, яка не змогла виїхати із Жмеринки, збив потяг.

Марина Карабай

12 квітня, 2020