На Вінниччині знайшли зниклу 14-річну дівчинку: ходила в сусіднє село до приятеля

Новини Вінниці / На Вінниччині знайшли зниклу 14-річну дівчинку: ходила в сусіднє село до приятеля

На Вінниччині поліцейським вдалося розшукати 14-річну Тетяну Сапігу із села Новоживотів Оратівського району. Нагадаємо, дівчина пішла з дому 28 червня близько 2:30 ночі й не повернулась. Мати одразу ж звернулась до поліції. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 16-ї години наступного дня дитину знайшли.

На Вінниччині поліцейським вдалося розшукати 14-річну Тетяну Сапігу із села  Новоживотів Оратівського району. Нагадаємо, дівчина пішла з дому 28 червня близько 2:30 ночі й не повернулась. Мати одразу ж звернулась до поліції. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 16-ї години наступного дня дитину знайшли.  

На пошуки дівчинки підняли по тривозі увесь особовий склад оратівської поліції.

За словами начальника Оратівського відділення поліції Володимира Відомського, правоохоронці перевіряли коло спілкування дівчинки, опитували її родичів, сусідів знайомих. Прочісували населені пункти. Їм вдалося з’ясувати, що Тетяна спілкувалася через соціальну мережу зі своїм знайомим. Поліцейські встановили, де проживає її товариш та почали відпрацьовувати населений пункт.

"Близько 16 години поліцейські знайшли дівчинку на окраїні сусіднього села. Вона саме йшла до ферми, де працював знайомий. Дівчинка розуміла, що її шукають, тож весь час переховувалася. Поліцейським пояснила, що не знаходить підтримки і порозуміння з мамою. В соціальних службах сім’я перебуває на обліку, як багатодітна", - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі на матір дівчинки склали адміністративний протокол за ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).