На Вінниччині зловмисник викрав з могили полеглого військового прапори та статуетки

Новини Вінниці / На Вінниччині зловмисник викрав з могили полеглого військового прапори та статуетки

На кладовищі села Титусівка Хмільницького району 13 березня з могили військовослужбовця викрадено 3 гранітні статуетки та 3 прапори. Про це поліції Козятина повідомила матір загиблого воїна.

Як повідомляють у відділі поліції Вінницької області, оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особу причетну до злочину. Правопорушником виявися 60-річний мешканець Хмільницького району, який раніше потрапляв у поле зору поліції як сімейний кривдник.

Викрадене у нього вилучено. Наразі встановлюються інші факти наруги над могилами та перевіряється причетність чоловіка до аналогічних правопорушень.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 КК України (наруга над могилою, іншим місцем поховання). За таке правопорушення передбачено до 7 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / На Вінниччині зловмисник викрав з могили полеглого військового прапори та статуеткиНовини Вінниці / На Вінниччині зловмисник викрав з могили полеглого військового прапори та статуеткиНовини Вінниці / На Вінниччині зловмисник викрав з могили полеглого військового прапори та статуеткиНовини Вінниці / На Вінниччині зловмисник викрав з могили полеглого військового прапори та статуетки
Макс Мельник

14 березня, 2023