На Вінниччині зіткнулися два раритетні транспортні засоби

Новини Вінниці / На Вінниччині зіткнулися два раритетні транспортні засоби

У Гайсині Вінницької області 7 травня відбулося зіткнення двох легендарних для радянського автопрому транспортних засобів. Близько 11-ої години у ДЖТП потрапили «ВАЗ» і «ИЖ Планета».

У Гайсині Вінницької області 7 травня відбулося зіткнення двох легендарних для радянського автопрому транспортних засобів. Близько 11-ої години у ДТП потрапили «ВАЗ» і «ИЖ Планета».

Як вказують у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за попередньою інформацією, на вулиці 1-го Травня 38–річний водій легковика під час виїзду на головну дорогу не надав перевагу в русі мотоциклу, внаслідок чого автівка зіткнулася з мотоциклом «ИЖ». За кермом двоколісного транспортного засобу перебував 51–річний житель Гайсину.

Внаслідок зіткнення водій мотоцикла «влетів» у легковик, отримав тілесні ушкодження, його  госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Макс Мельник

8 травня, 2020