На Вінниччині зібрали більше 20 тонн новорічних подарунків для військових на Донбасі

Новини Вінниці / На Вінниччині зібрали більше 20 тонн новорічних подарунків для військових на Донбасі

Щорічно напередодні новорічних та різдвяних свят Вінницькою облдержадміністрацією здійснюється збір гуманітарної допомоги для підтримки військовослужбовців військових частин та підрозділів правоохоронних органів, які беруть безпосередню участь в зоні проведення операції Об’єднаних сил із стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Як повідомляє департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами ОДА, вже кілька років поспіль у грудні для відправки на Схід готується «святковий» гуманітарний вантаж.

Цьогоріч облдержадміністрацією в період з 3 по 12 грудня вже зібрано біля 20 тонн гуманітарної допомоги.

Вихованці дошкільних навчальних закладів та учні закладів середньої освіти області підготували новорічні вітальні малюнки та листи для передачі захисникам в зону ООС. Традиційно до свят кращі військовослужбовці будуть нагороджені Почесними грамотами обласної державної адміністрації та облради.

Відправка святкових подарунків в зону проведення операції Об’єднаних сил планується 14 грудня 2021 року.

Новини Вінниці / На Вінниччині зібрали більше 20 тонн новорічних подарунків для військових на ДонбасіНовини Вінниці / На Вінниччині зібрали більше 20 тонн новорічних подарунків для військових на Донбасі