На Вінниччині жінка стала "полонянкою" очерета, як потрапила у пастку не пам‘ятає (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині жінка стала "полонянкою" очерета, як потрапила у пастку не пам‘ятає (ФОТО)

У місті Бар, що на Вінниччині, поліцейські надали допомогу жінці, яка застрягла в річці в очереті. Як вона втрапила у пастку, потерпіла не пам'ятає, й від допомоги лікарів відмовилась.

У місті Бар, що на Вінниччині, поліцейські надали допомогу жінці, яка застрягла в річці в очереті. Як вона втрапила у пастку, потерпіла не пам'ятає, й від допомоги лікарів відмовилась.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, вчора, 23 вересня, близько 02:30 надійшло повідомлення від водія одного з автомобілів, який рухався містом Бар. Чоловік повідомив, що на проїзній частині дороги знаходиться жінка, яка поводиться неадекватно та може потрапити під колеса транспорту.

Прибувши на місце виклику, правоохоронці помітили на узбіччі дороги жіноче взуття, та вийшовши з автомобіля та почули жіночий крик, який лунав з боку річки. Де дістали з води жінку, яка застрягла в очереті та самотужки не могла дістатись берега, оскільки між водою та сушею знаходилась двохметрова кам’яна огорожа. Як вона опинилась у річці, 29-річна жінка не пам’ятає, лише ім’я свого чоловіка та номер його телефону.

Посадивши потерпілу в службовий автомобіль, увімкнули обігрів та зателефонували за вказаним нею номером. За 10 хвилин приїхав її чоловік. Зараз подружжя знаходиться вдома у Вінниці, а у Бар вони приїжджали у робочих питаннях. У медичний заклад жінка звертатись відмовилась.

Новини Вінниці / На Вінниччині жінка стала "полонянкою" очерета, як потрапила у пастку не пам‘ятає (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині жінка стала "полонянкою" очерета, як потрапила у пастку не пам‘ятає (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині жінка стала "полонянкою" очерета, як потрапила у пастку не пам‘ятає (ФОТО)
Ірина Заіковата

24 вересня, 2020