На Вінниччині збирають кошти для допомоги родині загиблої від стихії Валентини Віт: без матері залишилось четверо малих дітей

Новини Вінниці / На Вінниччині збирають кошти для допомоги родині загиблої від стихії Валентини Віт: без матері залишилось четверо малих дітей

У селі Качківка Ямпілького району на Вінниччині односельці збирають кошти для допомоги багатодітній родині Валентини Віт, яка загинула 1 червня. Під час сильної зливи 38-річна жінка випасала худобу. Через сильну зливу вона впала в яр і потонула і стрімкому потоці води.

У селі Качківка Ямпілького району на Вінниччині односельці збирають кошти для допомоги багатодітній родині Валентини Віт, яка загинула 1 червня. Під час сильної зливи 38-річна жінка випасала худобу. Через сильну зливу вона впала в яр і потонула у стрімкому потоці води.

Як повідомляв NаПарижі, у жінки залишилось четверо неповнолітніх дітей.

«Село знало Валентину як дуже добру матір, турботливу господиню, громадськи небайдужу людину. Словом, вона була з тих людей, які залишають по собі в серцях інших тільки добру пам’ять», - пише у соцмережі односелець Михайло Девдера.   

У місцевій Facebook-спільноті оприлюднили номер карткового рахунку для допомоги сім’ї Валентини Віт: 5168 7573 7128 4151 (Віт Віталій Анатолійович).