На Вінниччині збирають дитячі іграшки для музейної експозиції

Новини Вінниці / На Вінниччині збирають дитячі іграшки для музейної експозиції

В Оратівському районі, що на Вінниччині, вирішили відзначити День захисту дітей. Через те що масові заходи заборонені, співробітники музею запропонували мешканцям подарувати або принести старі дитячі іграшки для створення тематичної експозиції.

В Оратівському районі, що на Вінниччині, вирішили відзначити День захисту дітей доброю справою. Через те що масові заходи заборонені, співробітники місцевого музею запропонували мешканцям подарувати або принести старі дитячі іграшки для створення тематичної експозиції.

Про це повідомляє Оратівський районний музей

«У зв‘язку з пандемією коронавірусу досі триває карантин. З 11 травня карантинні обмеження було послаблено. Музеї відкрили свої двері. Та все ж таки масові заходи під забороною.

І ми плануємо до Міжнародного Дня захисту дітей влаштувати у музеї виставку іграшок "Поринь у своє дитинство". Просимо вас долучитися та подарувати нам іграшки саме вашого дитинства: ляльки, машинки, солдатики, пупсики, настільні ігри», - йдеться в інформації.

Музейники зазначають, що іграшки можна не лише дарувати, а просто надати на час проведення виставки. Чим більше експонатів буде зібрано, тим цікавішою буде експозиція.