На Вінниччині затримано підозрюваного у крадіжці з магазину одягу

Новини Вінниці / На Вінниччині затримано підозрюваного у крадіжці з магазину одягу

Заборона на торгівлю обертається тим, що на Вінниччині почастішали випадки крадіжок грошей та товару із закладів, які вимушено зачинені. Так, 7 квітня поліцейські встановили зловмисника, який обґрунтовано підозрюються у вчиненні крадіжки коштів та одягу з магазину у селищі Вапнярка.

Заборона на торгівлю обертається тим, що на Вінниччині почастішали випадки крадіжок грошей та товару із закладів, які вимушено зачинені. Так, 7 квітня поліцейські встановили зловмисника, який обґрунтовано підозрюються у вчиненні крадіжки коштів та одягу з магазину у селищі Вапнярка.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до поліції з заявою про крадіжку раніше звертався житель смт Вапнярка Томашпільського району. Чоловік повідомив, що з приміщення магазину по вулиці Незалежності, в якому він працює продавцем, невідома особа викрала гроші й одяг.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник проник у торгову «точку», пошкодивши двері. Оперативним шляхом вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився 21-річний мешканець Томашпільського району. Крадені речі у підозрюваного частково вилучено. Наразі молодика перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення), що передбачає до 6-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, NaПарижі писав про майже аналогічний випадок у селищі Браїлів Жмеринського району, де після нічного «візиту» зловмисника «зникли» 2,5 тисячі гривень.

Макс Мельник

8 квітня, 2020