На Вінниччині затримали рецидивіста, який ввечері напав на дві громадські вбиральні

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали рецидивіста, який ввечері напав на дві громадські вбиральні

У Ладижині на Вінниччині 31 березня правоохоронці затримали 27–річного місцевого жителя, який протягом години вчинив два розбійні напади на касирок у громадських вбиральнях. Погрожуючи жінкам ножем, зловмисник у однієї з них відібрав гроші.

У Ладижині на Вінниччині 31 березня правоохоронці затримали 27–річного місцевого жителя, який протягом години вчинив два розбійні напади на касирок у громадських вбиральнях. Погрожуючи жінкам ножем, зловмисник у однієї з них відібрав гроші.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, повідомлення про злочин надійшло близько 22.00. Зателефонувала до поліції 70–річна жінка. Вона розповіла, що до приміщення вбиральні зайшов нетверезий чоловік та, погрожуючи їй ножем, забрав усю касу.

Розшукували нападника поліцейські за описом заявниці. Затримали його на одній з вулиць міста. Зловмисником виявився раніше судимий за майнові злочини місцевий житель. Під час поверхневого огляду у куртці нетверезого правопорушника поліцейські вилучили ніж та частину грошей.

Майже одразу після звернення першої потерпілої до поліції на лінію 102 зателефонувала працівниця іншої громадської вбиральні та повідомила, що застосувавши ніж,  її намагався пограбувати невідомий чоловік, але жінка дала йому відсіч. З’ясувалось, щодо напав на неї той самий чоловік.

Наразі підозрюваного затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.187 КК України (розбій), що передбачає до 7 років позбавлення волі.