На Вінниччині затримали рецидивіста, якому за «помсту» світить 10 років

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали рецидивіста, якому за «помсту» світить 10 років

Вінницькі правоохоронці 7 червня у Барському районі затримали 33-річного рецидивіста. Чоловік підозрюється у тому, що завдав тяжких ушкоджень пенсіонеру, від яких той помер. Як з’ясувалося, причиною «розборок» стали давні образи

Вінницькі правоохоронці 7 червня у Барському районі затримали 33-річного рецидивіста. Чоловік підозрюється у тому, що завдав тяжких ушкоджень пенсіонеру, від яких той помер. Як з’ясувалося, причиною «розборок» стали давні образи.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, про виявлення мертвого чоловіка в будинку до поліції сусіди повідомили 6 червня. Під підозру відразу потрапив раніше судимий за майнові злочини мешканець району. Він нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

За попередньою інформацією слідства, зловмисник пригадав 62-річному сусідові давні образи та вирішив помститися. Рецидивіст, озброївшись палицею, напав на пенсіонера. Фахівці запевняють, що жертва померла від больового шоку.  

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121  КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), що передбачає до 10 років ув’язнення. 

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали рецидивіста, якому за «помсту» світить 10 роківНовини Вінниці / На Вінниччині затримали рецидивіста, якому за «помсту» світить 10 років
Макс Мельник

9 червня, 2020