На Вінниччині затримали раніше судимого зловмисника, якого підозрюють у серії крадіжок

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали раніше судимого зловмисника, якого підозрюють у серії крадіжок

У Тульчині Вінницької області правоохоронці затримали 44-річного раніше судимого містянина. Чоловіка підозрюють у скоєнні щонайменше двох крадіжок з помешкань мешканок райцентру. Причому, в однієї з жінок він раніше винаймав житло.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, 65-річної жінка сама вказала на зловмисника, як того, хто викрав бензопилу. Пенсіонерка розповіла, що чоловік раніше винаймав у неї житло та добре знав що знаходиться у приміщенні. Скориставшись нагодою та відсутністю власниці, проник до підсобного приміщення та здійснив крадіжку.

Також до місцевого відділу поліції звернулась 48-річна жителька та повідомила що невідома особа проникла до підсобного приміщення її домогосподарства та здійснила крадіжку електроприладів та приладів вартістю 12000 гривень.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення крадіжок причетний раніше судимий 44-річний житель м. Тульчин.

Викрадене частково вилучено, призначено експертизи. Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Макс Мельник

3 грудня, 2022