На Вінниччині затримали підозрюваних в серії крадіжок

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підозрюваних в серії крадіжок

За добу поліцейські встановили зловмисників, підозрюваних у вчиненні крадіжок в двох районах області - Могилів-Подільску та Тульчині. Одиного з правопорушники затримали "на гарячому" й встановили, що він вже був раніше судимий за скоєння корисливих злочинів.

За добу поліцейські встановили зловмисників, підозрюваних у вчиненні крадіжок в двох районах області - Могилів-Подільському та Тульчинському. Одного з правопорушників затримали "на гарячому" й встановили, що він вже був раніше судимий за скоєння подібних злочинів.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, до поліції з заявою про крадіжку звернувся житель села Ломазів. Чоловік повідомив, що з його гаража невідома особа викрала зварювальний апарат та акумуляторну батарею.

Правоохоронці встановили підозрюваного. Ним виявився 28-річний місцевий житель, у якого було знайдено і вилучено викрадені речі.

За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Правопорушнику загрожує до 6 років позбавлення волі.

В той же день, 14 квітня тульчинські поліцейські, провівши профілактичні заходи, затримали 36-річного харків’янина, як кажуть "на гарячому". А саме при спробі викрадення майна з квартири жителя райцентру. 

Відомо, що затриманий був раніше судимий. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри.

Поліція перевіряє правопорушника на причетність до інших злочинів.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 КК України (незакінчений замах на скоєння крадіжки, поєднаний з проникненням у житло). Проводиться розслідування.