На Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки

Співробітники управління карного розшуку обласного главку поліції Вінниччини спільно з оперативниками Гніванського та Тиврівського відділень 2 січня затримали 35-річного чоловіка. Його підозрюють у вбивстві літньої односельчанки.

Співробітники управління карного розшуку обласного главку поліції Вінниччини спільно з оперативниками Гніванського та Тиврівського відділень 2 січня затримали 35-річного чоловіка. Його підозрюють у вбивстві літньої односельчанки через гроші.  

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, у селі Довгополівка 1 січня тіло бабусі виявили місцеві жителі. Характерні для насильницької смерті ознаки, свідчили, що до неї додому завітав злочинець…

Криміналісти обласного главку поліції та експерти НДЕКЦ МВС України на місці злочину зібрали речові докази, за допомогою яких оперативники встановили особу зловмисника та затримали його за місцем проживання.

Підозрюваним є раніше судимий 35–річний місцевий житель. За версією слідства, нетверезий чоловік мав намір пограбувати пенсіонерку. Вимкнувши світло у її будинку, він розбив вікно та потрапив до помешкання.

Налякана жінка вибігла на вулицю, щоб покликати на допомогу, але зловмисник її наздогнав, силою завів у будинок та, погрожуючи фізичною розправою, змусив віддати 350 гривень. Вже отримавши кошти, нападник кілька разів вдарив літню жінку дерев’яним стільцем по голові та тулубу.

Наразі затриманому оголошено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч.4 ст. 187 ККУ (розбій) та  п.6 ч.2  ст. 115 ККУ (умисне вбивство). За вчинення таких злочинів затриманому загрожує довічне ув’язнення.  

Макс Мельник

4 січня, 2021