На Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві іноземця (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві іноземця (ФОТО)

У Немирівському районі, що на Вінниччині, затримали підозрюваного у вбивстві 82-річного громадянина Білорусі, яке сталось 24 серпня в селі Никифорівці у будинку потерпілого.

У Немирівському районі, що на Вінниччині, затримали підозрюваного у вбивстві 82-річного громадянина Білорусі, яке сталось 24 серпня в селі Никифорівці у будинку потерпілого.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 27 серпня на підставі зібраної інформації та оперативних даних поліцейські встановили особу підозрюваного та затримали його. Ним виявився 22-річний молодик родом з Хмільницького району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності та не має постійного місця проживання.

Попередньо встановлено, що 82-річний громадянин Білорусі приїхав до села Никифорівці, де мав приватний будинок. Ввечері, 24 серпня, затриманий проник до помешкання іноземця і був помічений господарем. Під час конфлікту зловмисник ножем кілька разів вдарив потерпілого і втік. Тілесні ушкодження, завдані пенсіонеру, виявились несумісні з життям.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві іноземця (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві іноземця (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві іноземця (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підозрюваного у вбивстві іноземця (ФОТО)