На Вінниччині затримали підозрюваного у розбої, який поранив односельця

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підозрюваного у розбої, який поранив односельця

Протягом кількох годин 7 вересня працівники Могилів-Подільського районного відділу поліції затримали раніше судимого 36–річного зловмисника. Чоловіка, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, підозрюють у пораненні та пограбуванні жителя селища Вендичани.

Протягом кількох годин 7 вересня працівники Могилів-Подільського районного відділу поліції  затримали раніше судимого 36–річного зловмисника. Чоловіка, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, підозрюють у пораненні та пограбуванні жителя селища Вендичани.  

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернувся 21–річний мешканець Вендичанської громади. Вночі він зі знайомою йшов вулицею Єдності. Неподалік місцевого магазину розпивала алкогольні напої компанію односельців.

Між заявите лем та одним з чоловіків з цієї компанії виник ситуативний конфлікт, під час якого його вдарили ножем у ногу. Аби поранений не телефонував до поліції, нападник відібрав у нього мобільний телефон.

Оперативники розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 36-річний місцевий мешканець.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Слідством розпочато  кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). За таке правопорушення передбачено до 7 років позбавлення волі.

Макс Мельник

8 вересня, 2021