На Вінниччині затримали підлітка, якому інкримінують участь у розборках зі зброєю

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підлітка, якому інкримінують участь у розборках зі зброєю

У Хмільнику правоохоронці затримали 17-річного хлопця, якого підозрюють у вчиненні хуліганства зі використанням зброї. Під час вуличних "розборок", затриманий поранив двох чоловіків.  

У Хмільнику правоохоронці затримали 17-річного хлопця, якого підозрюють не тільки в участі у розборках, а й застосуванні зброї. Виявилося, що через вуличну бійку поранено двох чоловіків.  

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 8 червня близько 19 години до поліції звернулись жителі районного центру та повідомили про бійку в середмісті Хмільника. Очевидці зазначили, що на вулиці Івана Богуна стався конфлікт між п’ятьма місцевим жителями. Один з його учасників застосував зброю.

За попередньою інформацією, між двома компаніями місцевих жителів, серед яких було трьоє неповнолітніх, виник ситуативний конфлікт. Під час бійки тілесні ушкодження отримали двоє місцевих жителів віком 35 та 38 років. Старшому з потерпілих травмовано обличчя пострілом з пневматичного пістолету.

Як наслідок, 17-річного зловмисника, який стріляв по "супротивникам" з пневматичного пістолета, поміщено до ізолятора тимчасового тримання, йому оголошено про підозру у  вчиненні хуліганських дій із застосуванням зброї.

Остаточна правова кваліфікація діям ще двох неповнолітніх учасників бійки - 2002 та 2003 року народження, буде надана в ході досудового розслідування. 

Відомо, що після злочину парубок встиг заховати зброю, але згодом показав схованку. Пістолет направлений на експертизу.

Слідчим відділенням поліції розпочато розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 та 4 статті 296 КК України (хуліганство), за що передбачено покарання - до 7 років ув’язнення.

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали підлітка, якому інкримінують участь у розборках зі зброєюНовини Вінниці / На Вінниччині затримали підлітка, якому інкримінують участь у розборках зі зброєю
Ірина Заіковата

10 червня, 2020