На Вінниччині затримали мотоцикліста, що знаходився під дією наркотиків, та його пасажира "з товаром" (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали мотоцикліста, що знаходився під дією наркотиків, та його пасажира "з товаром" (ФОТО)

 У Вінниці патрульні затримали двох чоловіків, що рухались на мотоциклі. Під час спілкування з затриманими, стало відомо, що водій знаходився під наркотиками, а пасажир лише перевозив наркотичні речовини. Чи для себе, чи на продаж - не відомо.

 У Вінниці патрульні затримали двох чоловіків, що рухались на мотоциклі. Під час спілкування з затриманими стало відомо, що водій знаходився під наркотиками, а пасажир перевозив наркотичні речовини. Чи для себе, чи на продаж - встановлюватиме поліція.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, на стаціонарному посту "Махнівка" 2 серпня, близько 16:30, патрульні зупинили мотоцикл Honda -  водій та пасажир рухались на двоколісному без мотошоломів.

Під час спілкування з кермувальником правоохоронці помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти перевірку в медичному закладі чоловік відмовився.

Також патрульні помітили, як занервував пасажир мотоцикла і вирішили провести йому поверхневу перевірку, під час якої в 47-річного вінничанина виявили 2 згортки з порошкоподібною речовиною зеленого кольору та медичний шприц з прозорою рідиною.

Щоб з'ясувати всі подальші обставини цієї події та встановити походження виявлених речовин, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

На 50-річного водія мотоцикла Honda інспектори склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим у встановленому порядку) КУпАП.

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали мотоцикліста, що знаходився під дією наркотиків, та його пасажира "з товаром" (ФОТО) Новини Вінниці / На Вінниччині затримали мотоцикліста, що знаходився під дією наркотиків, та його пасажира "з товаром" (ФОТО) Новини Вінниці / На Вінниччині затримали мотоцикліста, що знаходився під дією наркотиків, та його пасажира "з товаром" (ФОТО) Новини Вінниці / На Вінниччині затримали мотоцикліста, що знаходився під дією наркотиків, та його пасажира "з товаром" (ФОТО) Новини Вінниці / На Вінниччині затримали мотоцикліста, що знаходився під дією наркотиків, та його пасажира "з товаром" (ФОТО)
Ірина Заіковата

3 серпня, 2020