На Вінниччині затримали крадія господарського інвентаря

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали крадія господарського інвентаря

На Вінниччині поліцейські встановили особу та затримали правопорушника, який підозрюється у вчиненні крадіжки у Вінницькому районі. За таке правопорушення передбачене покарання до 6-ти років позбавлення волі.

На Вінниччині поліцейські затримали та встановили особу правопорушника, який підозрюється у вчиненні крадіжки у Вінницькому районі. За таке правопорушення передбачене покарання до 6-ти років позбавлення волі.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, з заявою про крадіжку звернувся 47 – річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що напередодні з його будинку у с. Якушинці невідома особа викрала мобільний телефон та мотокосу.

На місці злочину працівники поліції встановили, що в помешкання потерпілого зловмисник потрапив шляхом пошкодження вікна. Вже 23 липня зловмисника було затримано. Ним виявився 40-річний місцевий житель. Чоловік раніше судимий за скоєння майнових злочинів.

Викрадені речі зловмисник встиг реалізувати, та в подальшому вони були вилучені поліцією.

Наразі правопорушника перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). За таке правопорушення передбачене покарання до 6-ти років позбавлення волі.