На Вінниччині затримали грабіжника, який побив поблизу магазину сусіда та відібрав гроші та телефон

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали грабіжника, який побив поблизу магазину сусіда та відібрав гроші та телефон

У Махнівці Вінницької області поліція затримала 26-річного чоловіка, який підозрювався у грабежі односельця. Під час обшуку у домогосподарстві затриманого правоохоронці знайшли підстави пред’явити підозру і за іншими статтями Кримінального кодексу.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, на лінію «102» від 52-річного жителя села Махнівка Хмільницького району надійшла інформація про те, що відносно нього декілька днів тому вчинено злочин. Потерпілого побили поблизу місцевого магазину та забрали телефон і гроші.

До вчинення злочину виявився причетним 26-річний житель цього ж села. Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили у зловмисника вдома телефон потерпілого. Також правоохоронці знайшли на території городу правопорушника посіви коноплі, яку він вирощував.

Слідством розслідується провадження за ч. 4 ст. 186 КК України (Грабіж). Також дії зловмисника додатково кваліфіковано за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України. Чоловікові світить до 10 років за ґратами.

Макс Мельник

3 серпня, 2022