На Вінниччині затримали фельдшерку лікарні та її дилера, які торгували наркотиками

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали фельдшерку лікарні та її дилера, які торгували наркотиками

У Хмільницькому районі Вінниччини 1 вересня правоохоронці затримали фельдшерку райлікарні, яка приторговувала метадоном. Дрібний бізнес забороненими препаратами вона здійснювала через наркозалежного посередника. Скільки тривав такий продаж, наразі з’ясовує слідство.

У Хмільницькому районі Вінниччини 1 вересня правоохоронці затримали фельдшерку райлікарні, яка приторговувала метадоном. "Дрібний бізнес" забороненими препаратами вона здійснювала через наркозалежного посередника. Скільки тривав такий продаж, наразі з’ясовує слідство.   

За даними джерел NaПарижі, події відбувалися у Хмільнику. 

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку поліції, кілька місяців оперативники документували злочинну діяльність підозрюваної та її 43-річного спільника, який перебував на метадоновій програмі лікування, отримував від медичної працівниці таблетки та перепродував їх іншим наркозалежним.  

Від продажу забороненого у вільному обігу лікарського препарату замісної підтримувальної терапії фельдшерка наркологічного відділення лікарні щодня заробляла від 4000 до 6000 гривень.  

Під час проведення санкціонованого обшуку в робочому кабінеті підозрюваної слідчі вилучили дозвільні документи на видачу нарковмісних лікарських засобів та гроші, принесені посередником. 

А 43-річного подільника раніше судимого за наркозлочини оперативники затримали під час чергового збуту наркотичного препарату. Йому оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), за що передбачено до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Він поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські вилучили таблетки метадону. 

У діях медичної працівниці  вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 320 КК України (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів), за що передбачено до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом прокуратури. 

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали фельдшерку лікарні та її дилера, які торгували наркотикамиНовини Вінниці / На Вінниччині затримали фельдшерку лікарні та її дилера, які торгували наркотикамиНовини Вінниці / На Вінниччині затримали фельдшерку лікарні та її дилера, які торгували наркотикамиНовини Вінниці / На Вінниччині затримали фельдшерку лікарні та її дилера, які торгували наркотикамиНовини Вінниці / На Вінниччині затримали фельдшерку лікарні та її дилера, які торгували наркотиками