На Вінниччині затримали досвідченого "обкрадача" автівок (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали досвідченого "обкрадача" автівок (ФОТО)

У містечку Бершадь, що на Вінниччині правоохоронці затримали  затримала жителя Черкащини, який обкрадав автівки.

У містечку Бершадь, що на Вінниччині, правоохоронці затримали затримала жителя Черкащини, який підозрюється у тому, що обкрадав автівки місцевих мешканців.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 15 листопада до поліції звернулись четверо власників машин з повідомленнями про вчинення крадіжок акумуляторів та цінних речей з їх транспортних засобів в нічний час. Усі потерпілі залишили свої автівки у дворі на вулиці Коваленка.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявися 40-річний житель одного з сіл Черкаської області, який у Бершадь приїхав на таксі. Раніше він вчиняв аналогічні злочини на території району та є фігурантом кримінального провадження, яке розглядається судом. 

Під час огляду помешкання підозрюваного працівники поліції вилучили частину викрадених речей. Решту він встиг продати.   

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання - до 6 років позбавлення волі. 

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали досвідченого "обкрадача" автівок (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині затримали досвідченого "обкрадача" автівок (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині затримали досвідченого "обкрадача" автівок (ФОТО)
Ірина Заіковата

19 листопада, 2020