На Вінниччині затримали чоловіка, який у потязі стріляв у пасажира

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали чоловіка, який у потязі стріляв у пасажира

Через надмірне вживання алкоголю та втрату психологічної рівноваги за ґратами може опинитися 42-річний чоловік. На Вінниччині його зняли з потягу після вчиненої стрілянини. Аби доказати, що крутий, зловмисник у тамбурі двічі поцілив у ноги «опонентові».

Через надмірне вживання алкоголю та втрату психологічної рівноваги за ґратами може опинитися 42-річний чоловік. На Вінниччині його зняли з потягу після вчиненої стрілянини. Аби довести, що "крутий", зловмисник у тамбурі двічі поцілив у ноги «опонентові».

Як повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, досудовим розслідуванням установлено, що раніше судимий житель Хмельницької області, їдучи у потязі зі своїм товаришем, розпивав спиртні напої. На зауваження щодо більш урівноваженої поведінки чоловіки не реагували.

Більш того, після словесних образ оточуючих чоловік вирішив довести, що може робити що заманеться, і викликав одного з тих, хто заважав «спокійно» пиячити, на розборки до тамбура. Саме там п’яний дістав із кишені своєї дублянки пневматичний пістолет та двічі вистрелив у ноги «опоненту».

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України. До суду Калинівською місцевою прокуратурою передано клопотання про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Макс Мельник

25 січня, 2021